Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Organisatiefilosoof (Hardback)

Hoe je door anders denken, anders kijken en een andere taal organisatievraagstukken écht kunt aanpakken

Ben Kuiken | Nederlands | 180 pagina's
Kies je product:
24,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Of je even wat aan de werkdruk wil doen. En of je meteen ook de bureaucratie wil aanpakken. Als bestuurder, manager, adviseur en professional krijg je heel wat problemen op je bord geschoven. Taaie vraagstukken vaak, die onmogelijk lijken op te lossen. Maar zou de manier waarop je naar deze problemen kijkt niet juist het probleem kunnen zijn?

In dit boek laat organisatiefilosoof Ben Kuiken zien hoe je ook anders naar organisatieproblemen kunt kijken. Je krijgt het filosofische gereedschap aangereikt om anders te kijken, te denken en te praten over de organisatie en de vraagstukken die daar keer op keer hun kop opsteken. Welke aannames gaan erachter schuil? En wat levert het je op als je een ander perspectief kiest?

Einstein zei het al: complexe problemen zijn niet op te lossen met dezelfde manier van denken als waardoor ze veroorzaakt zijn. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je ook wat je altijd kreeg. Dus probeer eens wat anders, en ga aan de slag met je denkbeelden, met de woorden en de aannames die achter je vragen schuilgaan. Je zult zien dat er opeens nieuwe mogelijkheden ontstaan en taaie vraagstukken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Met een voorwoord van prof.dr.ir. Mathieu Weggeman

Mathieu

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Ben Kuiken
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintS2 Uitgevers

Reviews

De Organisatiefilosoof (Hardback)
Schrijf als eerste een review!