Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789464687811_front_cover
1 / 2

Katalysator (Paperback)

Een zoektocht met gevolgen

Door de stijging van de zeespiegel zijn in Europa nieuwe samenlevingen ontstaan. De jongen Mikah gaat op zoek naar informatie over zijn overleden moeder, wat leidt tot veranderingen.

Benny Ahlers | Nederlands | 260 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

De klimaatverandering heeft het aangezicht van de wereld drastisch veranderd. Grote gebieden liggen nu onder water. Het oude Europa is verdwenen. Miljoenen vluchtelingen vestigden zich in het gebied tussen Kleef en Aken, dat uitgroeit tot parkstad Limburgia in Nieuw-Toxandrië. Deze samenleving omvat het resterende deel van wat vroeger Nederland was, een deel van het vroegere Duitsland en het noorden van het toenmalige België. Ten zuiden daarvan, tussen Brussel en Barcelona liggen de autonome regio’s. Westelijk daarvan ligt Groot-Beieren met een militair regiem dat haar gebied heeft uitgebreid in navolging van het vroegere Habsburgse rijk.

Tijdens een bezoek aan een markt in de grensstad Brussel, raakt Mikah, een jongen uit Limburgia, in problemen. Bij toeval verneemt hij, dat zijn dood gewaande moeder misschien nog leeft. Zijn zoektocht heeft vergaande veranderingen tot gevolg. Zoals een vlinder, die van bloem naar bloem vliegt, transformatie veroorzaakt.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Benny Ahlers
  • UitgeverijBoekscout

Reviews

Katalysator (Paperback)
Schrijf als eerste een review!