Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Working Backwards (Paperback)

Inzichten, verhalen en geheimen van Amazon

Twee voormalig top-level Amazon executives spelen open kaart over de geheimen achter het succes van Amazon op het gebied van cultuur, leiderschap en best practices.

Bill Carr, Colin Bryar | Nederlands | 304 pagina's
22,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Altijd al benieuwd geweest hoe Amazon heeft kunnen uitgroeien tot een van de meest waardevolle bedrijven van deze tijd? Voormalig top executives Bryar en Carr geven in Working Backwards voor het eerst een kijkje achter de schermen van dit spraakmakende bedrijf. Het resultaat is zowel een praktische gids als het verhaal achter Amazon, waarin zij beschrijven wat het betekent om ‘Amazoniaan’ te zijn en hoe het hun persoonlijke en professionele levens beïnvloed heeft.

Het succes van Amazon is niet bereikt door de genialiteit van één individu, maar is ontstaan door de vastberadenheid waarmee een reeks van helder geformuleerde principes is uitgevoerd. Bryar en Carr onthullen in dit boek de principes en processen waarmee Amazon groot is geworden, van de veertien leiderschapsprincipes tot aan het grondige sollicitatieproces.

Colin Bryar begon zijn carrière bij Amazon in 1998 en was als technisch adviseur jarenlang de rechterhand van Jeff Bezos. Bill Carr kwam

aan boord in 1999 en gaf meer dan vijftien jaar leiding aan Amazon Music, Prime Music, Amazon Video, Prime Video en Amazon Studios.

Colin werkt nu als adviseur en Bill is de COO van OfferUp, een digitale marktplaats voor lokale (ver)kopers in de Verenigde Staten.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Bill Carr, Colin Bryar
  • UitgeverijBruna Uitgevers B.V., A.W.
  • ImprintLev.

Reviews

Working Backwards (Paperback)
Schrijf als eerste een review!