Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Floral Philosophy (Hardback)

Een nieuwe kijk op bloemen. Styling - Tips & tricks - DIY - Interieur

bloomon | Nederlands | 216 pagina's
Kies je product:
25,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dat je hartstikke blij wordt van bloemen wisten we al. Maar welke bloemen passen het beste bij jouw stijl en interieur? Hoe schik je ze perfect in je vaas? Wat zijn de stylingtrends van nu? Floral Philosophy. Een nieuwe kijk op bloemen geeft je de nieuwste inzichten om meer met bloemen te doen én laat je net even anders naar bloemen kijken. Denk je aan moderne styling met bloemen, dan denk je al snel aan bloomon: de snelgroeiende onlinebloemenservice die wekelijks verrast met een bijzondere selectie seizoensbloemen aan je voordeur. 

In dit prachtig geïllustreerde boek delen de bloemstylisten van bloomon hun kennis en tips en laten ze je door hun ogen naar bloemen kijken. Inspirerende stylingtrends worden speels afgewisseld met praktische tips over hoe je boeketten kunt samenstellen, welke bloemen perfect met elkaar matchen of hoe bloemen in kleine vaasjes het beste tot z’n recht komen. DIY-projecten worden stap voor stap uitgelegd en bieden je de kans om zelf een in het oog springende bloemenmuur of moderne bloemenkrans te creëren. Tot slot geeft Floral Philosophy advies over welke bloemen bij welk soort interieur passen. Van rustiek tot industrieel: bij ieder interieur past een eigen bloemenstijl.

bloomon is een lifestylemerk en onlinebloemenservice die verse seizoensbloemen direct van de kweker aan huis bezorgt. De stylisten ontwerpen elke week een nieuwe bos in eigen stijl, die een verrassing blijft tot de bel gaat. bloomon werd eind 2014 opgericht met de missie: happiness verspreiden met bloemen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)bloomon
  • UitgeverijUitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  • ImprintSpectrum

Reviews

Floral Philosophy (Hardback)
Schrijf als eerste een review!