Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789075043396_front_cover
1 / 2

Compendium accountancy 1B (Paperback)

Brenda Westra, Gideon Folkers | Nederlands | 326 pagina's
61,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Dit Compendium behandelt de Controle- en overige standaarden (COS) die betrekking hebben op de jaarrekeningcontrole. De COS worden in heldere taal samengevat, toegelicht en verduidelijkt. Alle RA's en AA's moeten deze standaarden toepassen.

Sinds het Clarityproject zijn de COS vrijwel letterlijk gelijk aan de ISA's, de internationale controlestandaarden die wereldwijd door miljoenen accountants worden gebruikt. Kennis van de COS geeft daarmee ook inzicht in de mondiale accountancy.
Juist omdat ze zo internationaal zijn georiënteerd, houden de COS geen rekening met specifiek Nederlandse wet- en regelgeving. Dat kan lezers op het verkeerde been zetten, bijvoorbeeld doordat de COS iets vrijblijvend formuleren, terwijl dat elders in de wet juist verplicht is gesteld. Om die lacunes te ondervangen, wijst dit Compendium waar nodig op de andere relevante wet- en regelgeving. Er zijn ook andere zaken toegevoegd, zoals handige vuistregels en praktijkvoorbeelden. Die toevoegingen zijn gemarkeerd, zodat je ze gemakkelijk kunt onderscheiden van de COS zelf.

De COS zijn ingewikkeld geschreven, maar dit boek maakt ze toegankelijk en begrijpelijk en plaatst ze in de juiste context. Dit Compendium is daarmee een onmisbaar studie- en naslagwerk voor accountants, studenten en ieder ander die professioneel met de COS te maken heeft.


Brenda Westra RA is auteur van diverse bekende accountancyboeken, waaronder het Compendium en Succesvol studeren. Gideon Folkers RA werkt in de controlepraktijk en is initiatiefnemer van de populaire website 'Ken de COS'.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Brenda Westra, Gideon Folkers
  • UitgeverijPentagan Holding Books B.V.

Reviews

Compendium accountancy 1B (Paperback)
Schrijf als eerste een review!