Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461936349_front_cover
1 / 1

Open ogen (Paperback)

Dit gedichtenbundel vol harde waarheid over wat er rond om ons heen gebeurd en te vaak niet gezien wordt, laat de lezer huiveren en wenen. Teveel maken het zelf mee of kunnen helpen. Gelukkig wijst het de lezer ook de wegen om leed te veranderen in geluk.

Britta Nijhuis | Nederlands | 101 pagina's
20,15

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Britta Nijhuis loopt met open ogen door het leven en kan de pijn en de wanhoop van het leed en lief van mensen duidelijk en levend in een gedicht naar buiten brengen.

Soms is zij te eerlijk, komen haar gedichten hard aan. Confronterend zijn, haar lezers het gevoel geven alsof het gedicht speciaal voor hen is geschreven, proberen ogen te openen, dat is haar doel. Vandaar de naam van deze bundel.

Haar eigen woorden:

â Echt leed bestaat en is soms uitzonderlijk wreed. Maar ook kleinere gebeurtenissen, die net zo ingrijpend voelen, brengen mensen soms erg dicht bij de afgrond.

De dood lijkt dan de enige optie. Verdriet, onbegrip en eenzaamheid zorgen ervoor dat iemand zich afzet en verkeerde dingen doet.

Krassen, zelfmoord, verslavingen en eetstoornissen, zijn niet zomaar woorden, maar hulpkreten. Daden zoals pesten, mishandeling, incest en verwaarlozing zijn daar vaak de oorzaak van.

Met deze bundel wil ik begrip kweken en wil er erg graag op wijzen, dat het ook anders kan. Met een beetje medeleven, liefde en aandacht, soms een harde preek, zijn veel mensen te redden. Vaak weten zij niet eens dat ze gelukkig kunnen worden.â

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Britta Nijhuis
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Open ogen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!