Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461535900_front_cover
1 / 2

Buhne (Paperback)

Kies je product:
16,95

Op voorraad

Binnen vijf werkdagen in huis

Veilig betalen met:

"Zeldzaam zijn zij, de onafhankelijken van geest, bouwend aan het fundament van verdraagzaamheid", schrijft de auteur en uitgever Perry Pierik in het openingsgedicht. Hij liet zich hiervoor inspireren door Stefan Zweig, van wie de foto op de omslag prijkt.U heeft het eerste nummer van Bühne in handen, het nieuwe literaire en culturele tijdschrift van Aspekt. Bühne wil cultuur waarborgen in een tijd waarin het veel gaat over de crisis en over bezuinigingen, afgezien van de spanningen op het wereldtoneel. Maar ook zal Bühne u verrassen en inspireren door de veelsoortige, en kleurrijke bijdragen.

Want verrassend is het eerste nummer zeker met verhalen zoals van Jan Best de Vries over zomers in de jaren '50 en van Hans Wissema over een reis vol melancholie van Chita naar Chabarovsk.

Boeiende en lezenswaardige essays komen onder meer van Rob Molin, van wie dit jaar een biografie verscheen over Bertus Aafjes. Richard Ernest, vertaler uit het Tsjechisch, introduceert in Bühne Jan Zábrana voor het Nederlandse publiek. Ingetogen zijn tot besluit de gedichten van Gerrit Sangers.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijAspekt B.V., Uitgeverij

Reviews

Buhne (Paperback)
Schrijf als eerste een review!