De handelaar (Paperback)

Camilla Grebe , Paul Leander-Engstrom
€ 20,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De handelaar

In het tweede deel van de serie Moskou Noir van Grebe & Leander, De handelaar, wordt de Zweedse ambassadeurszoon op een zomernacht dood gevonden in Moskou. Naast hem ligt een zwaargewonde callgirl, die tegen alle verwachtingen in weet te overleven. 

Rechercheur Skoerov wordt op de zaak gezet. Hij laat zijn vriend Tom Blixen solliciteren op de baan die de overledene had bij het Russische bedrijf Maratech. Tom ontdekt algauw dat Maratech een dekmantel is voor illegale wapenhandel en vermoedt een complot dat reikt tot in de allerhoogste politieke kringen. Ondertussen werkt Rebecka Hägg, Toms vriendin, aan de grootste financiële deal van haar leven. De verkoop van aandelen aan de Amerikaanse bank Lehman Brothers zal haar in één klap miljonair maken. 

Moskou Noir. De handelaar van Grebe & Leander geeft een prachtig beeld van de duistere kanten van Moskou. Schrijfster Camilla Grebe verdiende haar sporen als thrillerauteur samen met haar zus Åsa Träff. Paul Leander-Engström heeft de Russische zakenwereld van binnenuit leren kennen. Voor Moskou Noir bundelden ze hun krachten.

De handelaar (Paperback) Auteur Camilla Grebe De handelaar (Paperback) Auteur Paul Leander-Engstrom
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Camilla Grebe, Paul Leander-Engstrom
Druk 1
Imprint Ambo|Anthos
Uitvoering Paperback
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789026341977
Verschijningsdatum 8 feb. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen