Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gezonder in 3 stappen (E-book)

Carine Green | Nederlands | 84 pagina's
Kies je product:
10,50

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Hoe goed voel jij je in je vel?

In 'Gezonder in 3 stappen' reikt Carine Green, de auteur van 'Stress Reset', een aantal eenvoudige methoden aan om je algemene gezondheid te bevorderen. Maar ook mensen met specifieke klachten, gaande van chronische vermoeidheid, hooggevoeligheid, depressie en stress tot hardnekkig overgewicht, ontdekken dankzij dit boek heel wat inzichten die hen op weg zetten om hun gezondheid en levenskwaliteit gevoelig te verbeteren. De auteur koppelt intensief onderzoek aan haar eigen ervaringen en komt met heldere, duidelijke informatie waar eenieder zijn voordeel mee kan doen.

De Antwerpse Carine Green (36) verwierf eerder bekendheid met haar boek 'Stress Reset', waarin ze een methode voorstelt die helpt bij het verwerken van stress en trauma's, en die nu wereldwijd wordt toegepast. Haar boeken staan bol van vernieuwende inzichten die ons op een andere manier naar onze gezondheid, de farmaceutische industrie en moderne welvaartsziekten doen kijken.

Green kampte zelf jarenlang met gezondheidsklachten, zoals chronische vermoeidheid, en verdiepte zich in het onderwerp. Voor zichzelf - maar ook om anderen te kunnen helpen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Carine Green
  • UitgeverijBeefcake Publishing

Reviews

Gezonder in 3 stappen (E-book)
Schrijf als eerste een review!