Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789491389382_front_cover
1 / 1

De handlangers (Paperback)

Carl Stellweg | Nederlands
Kies je product:
€ 24,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Marco Ferwerda houdt zich staande op een vrijwel onbewoond ‘landgoed’, terwijl de beschaving is ingestort. Daar gaat hij althans vanuit, hij heeft zijn schuilplaats al tientallen jaren niet verlaten.

Gaandeweg wordt duidelijk dat het landgoed ooit een inrichting was, met Marco als één van de patiënten. Nu is het een plek geworden van overpeinzingen: over zijn vrome adoptieouders, die hem omringden met liefde en begrip, maar hem ook beklemden. Over zijn flamboyante halfbroer Felix, met wie hij slechts één dag van onvergetelijke vriendschap beleefde. En over Filicesca, de vrouw die hij als veertienjarige kort mocht liefhebben.

Iedereen is uit Marco’s leven verdwenen. totdat hij er zelf uit verdween. Rest hem één vraag: zal Filicesca nog komen opdagen om te doen wat ze hem verplicht is: zijn leven aan hem uitleggen?

De Handlangers, de tweede roman van Carl Stellweg, is een modern sprookje, vol mysterie, speelsheid en lyriek, over het raadsel van de vriendschap, het keurslijf van de liefde, de valkuil van het idealisme, en de noodzaak een sluitend verhaal van je leven te maken, hoe dan ook.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Carl Stellweg
  • UitgeverijEf & Ef Media

Reviews

De handlangers (Paperback)
Schrijf als eerste een review!