Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

I kissed Shara Wheeler (Paperback)

Eén zoen zet een spannende zoektocht op gang. ‘I kissed Shara Wheeler’ is een vlijmscherpe romance van Casey McQuiston, bekend van ‘Rood, wit & koningsblauw’.

Casey McQuiston | Nederlands | 320 pagina's
Kies je product:
21,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

‘I kissed Shara Wheeler’ van Casey McQuiston is een humoristische YA-roman, perfect voor de fans van John Green en Becky Albertalli.

De grootste wens van Chloe Green is om gekozen te worden om aan het einde van het schooljaar de afscheidsrede te houden. Er is één tegenstander: Shara Wheeler, de prom queen en de dochter van de directeur. Een maand voor haar afstuderen zoent Shara Chloe en dan verdwijnt ze opeens. Chloe gaat op onderzoek uit en komt erachter dat ze niet de enige is die door Shara is gezoend. Ze hebben allemaal een cryptisch briefje ontvangen en moeten hun best doen om Shara te vinden.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Casey McQuiston
  • Vertaler(s)Jacodine van de Velde
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintZ&K

Reviews

I kissed Shara Wheeler (Paperback)
3.3
van de 5
Op basis van 4 reviews

Een mysterieus tienerboek wat een beetje iets weg heeft van Moordgids van lieve meisjes zonder de moord. Het boek is niet alleen een ontdekking naar Shara maar ook naar je eigen identiteit.

Bibiboekt op 21 jun 2023

Een leuke YA met een vleugje mysterie en drama! Geweldige personages en zeer aangename schrijfstijl. De Queer representation was geweldig!

phoebesmysticalreads op 10 jun 2023

Toen ik begon wist ik niet waar dit boek me zou brengen. Ik kan je vertellen dat dit niet was wat ik had verwacht. Lees mijn volledige review op instagram: @readwithcarr

Carmen op 9 jun 2023