Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Hyperfocus (Paperback)

hoe je productiever en creatiever wordt in een wereld vol afleiding

Chris Bailey helpt je op de juiste momenten te schakelen tussen diepe concentratie en creatieve reflectie. Zo zet je je aandacht effectief in, zorg je voor meer focus en voorkom je overprikkeling.

Chris Bailey | Nederlands | 256 pagina's
Kies je product:
15,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Chris Bailey laat in ‘Hyperfocus’ zien dat ons brein twee standen heeft, die je kunt activeren als je je aandacht effectief inzet: hyperfocus, de stand voor diepe concentratie, en snipperfocus, de creatieve en reflectieve stand. Door neurowetenschap, psychologie en mindfulness te combineren helpt Bailey je om elk van deze twee mentale standen optimaal te benutten. Zo krijg je meer focus in werk en leven.

In ‘Hyperfocus’ biedt productiviteitsexpert Chris Bailey nuttige inzichten en effectieve tactieken, op basis van recent neurowetenschappelijk onderzoek, om onze aandacht te managen. Die is namelijk nooit eerder zo overgestimuleerd en overvraagd geweest als nu. We hebben het drukker dan ooit, maar lijken minder voor elkaar te krijgen. Tegelijkertijd voelen we ons vaak ongemakkelijk bij verveling en een gebrek aan prikkels en afleiding.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Chris Bailey
  • Vertaler(s)Robert Neugarten
  • UitgeverijAtlas Contact
  • ImprintBusiness Contact

Reviews

Hyperfocus (Paperback)
Schrijf als eerste een review!