Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461931559_front_cover
1 / 1

Heerser van de duisternis Deel 3 de kronieken van salin schiran (Paperback)

Het derde deel van de kronieken van salin schiran.

Salin een hoge edele aan het hof van de keizer is ook in dit deel nog op zoek naar de ultieme waarheid. Toch heeft hij al ontdekt dat leugen en waarheid nauwelijks van elkaar zijn te onderscheiden.

Chris Rockan | Nederlands | 259 pagina's
18,26

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Het derde deel van de kronieken van Salin Schiran.

Salin een hoge edele aan het hof van de keizer van K'Schan is ook in dit boek nog steeds op zoek naar de ultieme waarheid. Maar waar hij ook verschijnt, of wordt ingeworpen, daar komt hij de uiterste leugen tegen.

Samen met zijn vrienden en een metgezellin die hij heeft ontmoet op een tragische wijze, moeten zij ook nu haast onmogelijke ontberingen ondergaan om zich uit de greep van de meester van de leugen te ontworstelen.

Deze heerser van de duisternis die zich aan hen voorstelt als een lichtend vorst, wil hen inlijven in zijn rijk.

Kunnen ook nu Salin met zijn afstandelijke manier van handelen en zijn vrienden met hun handige slimheid deze duistere figuur weerstaan en ontmaskeren?

Als zij niet meer uit de greep van deze heerser kunnen ontkomen, roepen zij in uiterste nood de hulp in van de mysterieuze figuur die hen al eerder heeft geholpen. Een persoon die zij niet alleen sympathiek gaan vinden, maar die hun hart zelfs weet te raken.

Zij krijgen het besef dat de waarheid die zij zoeken onder handbereik ligt. Is dit het einde van hun zoektocht of ligt er nog meer voor hen klaar uit de hand van deze mysterieuze persoo

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Chris Rockan
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.

Reviews

Heerser van de duisternis Deel 3 de kronieken van salin schiran (Paperback)
Schrijf als eerste een review!