Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789401302098_front_cover
1 / 2

Handboek triggerpoint-therapie (E-book)

verminder zelf pijnklachten

Clair Davies, Amber Davies | Nederlands | 364 pagina's
Kies je product:
15,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Met het 'Handboek triggerpointtherapie' van Amber en Clair Davies leer je pijn te verlichten en pijnklachten te verminderen.

Hoofd-, nek-, schouder- en rugpijn zijn voor veel mensen terugkerende ongemakken. Maar wat niet iedereen weet, is dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door triggerpoints: hypergevoelige plekken in het spierweefsel. Triggerpoints kunnen ontstaan door allerlei redenen: van stress, verwondingen en overbelasting tot littekens, alcohol en drugs.

Door op een bepaalde manier druk uit te oefenen op de triggerpoints kan de pijn aanzienlijk worden verlicht. Triggerpointtherapie, zoals deze behandelmethode heet, kan zelfs bepaalde functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren. In het 'Handboek triggerpointtherapie' komt dat allemaal aan bod: van mogelijke therapieën en richtlijnen voor triggerpointmassages tot welke triggerpoints bij welke klachten kunnen worden bewerkt. Daarmee is het een perfect basisboek voor iedereen die zijn of haar triggerpoints eindelijk eens onder handen wil nemen.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Clair Davies, Amber Davies
  • Vertaler(s)Rob Beenker
  • UitgeverijGottmer Uitgevers Groep b.v.
  • ImprintAltamira

Reviews

Handboek triggerpoint-therapie (E-book)
Schrijf als eerste een review!