Mindful sex (Paperback)

De eenvoudige principes van mindfulness leiden tot een beter seksleven en worden in dit boek toegelicht.

Claudia Blake
€ 18,50
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Mindful sex
geniet van ieder moment

Het boek Mindful sex gaat over de een van de belangrijkste drives van de mens: seks. We denken er vrijwel voortdurend aan, maar vragen ons tevens af of we wel sexy en goed in bed zijn, en of de band met onze geliefde wel intiem genoeg is. We hunkeren naar de hemelse seks die anderen in onze ogen wel ervaren, maar voelen ons tegelijkertijd belemmerd door onze eigen tekortkomingen.

Door mindfulness in bed toe te laten, geniet je van het moment, ben je niet meer zo bezig met wat er wel en niet moet en heb je minder last van remmingen. Vertrouwen, begrip voor elkaar (en voor je eigen wensen), tederheid en intimiteit nemen toe. Door het rustiger aan te doen, minder op het orgasme gericht te zijn en te genieten van de gehele seksuele beleving kun je je seksleven naar een hoger plan tillen. Mindful sex is de sleutel tot een beter, intiemer en bevredigender seksleven. 

Auteur Claudia Blake
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Claudia Blake
Druk 1
Imprint Kosmos Uitgevers
Uitvoering Paperback
Publisher name VBK Media
ISBN 9789021553832
Verschijningsdatum 26 mrt. 2013
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen