Geneeswijzen in Nederland (Hardcover)

Corwin Aakster , Fleur Kortekaas
Inkijkexemplaar
€ 65,00
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Geneeswijzen in Nederland
handboek complementaire behandelwijzen voor professionals

Geneeswijzen in Nederland, handboek complementaire behandelwijzen voor professionals van dr. Corwin Aakster en drs. Fleur Kortekaas is hét nieuwe standaardwerk. Veertig jaar geleden schreef Paul van Dijk de eerste versie van dit boek (Handboek alternatieve geneeswijzen in Nederland), in de loop der jaren is het meerdere keren aangevuld. Deze nieuwe versie is geheel herzien, volledig up-to-date en aangevuld volgens de laatste inzichten over alternatieve geneeswijzen en natuurlijke middelen. Nieuw is de aandacht voor geneeswijzen in onze multiculturele samenleving als islamitische geneeskunde, winti en sjamanisme. Geneeswijzen in Nederland biedt een uitgebreide uitleg over wat therapieën en behandelingen inhouden, met wetenschappelijke onderbouwing. Een gedegen en volledig naslagwerk, inclusief literatuurlijst en alfabetische index.

Geneeswijzen in Nederland (Hardcover) Auteur Corwin Aakster Geneeswijzen in Nederland (Hardcover) Auteur Fleur Kortekaas
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Corwin Aakster, Fleur Kortekaas
Pagina's 480
Druk 11
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211733
Verschijningsdatum 20 dec. 2016
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen