Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het geluksexperiment (E-book)

Een vrolijke feelgoodroman met diepgang

Courtney Walsh | Nederlands | 298 pagina's
Kies je product:
9,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In Het geluksexperiment van Courtney Walsh weet de dertigjarige wetenschapster Isadora Bentley één ding zeker: geluk is helemaal geen keuze. Voor sommige mensen is het gewoon niet weggelegd, en helaas is zij een van die mensen.

Als ze in een damesblad op een artikel stuit met daarin 31 manieren om gelukkig te worden, besluit Isadora alle 31 punten te weerleggen. Maar als het experiment vordert en ze ondertussen een knappe professor ontmoet, begint Isadora te twijfelen aan haar hypothese. Misschien bestaat er toch wel een manier om het geluk te vinden?

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Courtney Walsh
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintKokBoekencentrum Fictie

Reviews

Het geluksexperiment (E-book)
4.2
van de 5
Op basis van 5 reviews

Een ongelofelijk mooie en goede feelgood met diepgang. De personages zijn realistisch en met veel gevoel neergezet. Het verhaal kent prachtige thema's en boodschappen die me enorm wisten te raken.

Kim Coenen op 26 nov 2023

Een geweldig boek vol humor waar ik persoonlijk erg gelukkig van werd. Met veel plezier gelezen. Naast de humor laat het boek zien dat je vriendschappen in onverwachte hoeken kunt vinden.

Love.boeken op 17 nov 2023

Een fijne, lieve feelgood boordevol grappige en serieuze momenten. Met kleurrijke personages en een vlotte schrijfstijl! Bovendien ga je zelf ook nadenken over wat jou gelukkig maakt!

Debbie op 16 nov 2023