Craft Lab: de creatieve wereld vol met boeken & patronen


Hou je van haken en van handwerken? Ben je altijd op zoek naar nieuwe patronen met goede haakuitleg? Patronen die je met gemak kunt volgen met bijgevoegde stap- voor-staphaakinstructies ? Dan ben je bij Craft Lab aan het juiste adres!

Hier vind je de mooiste haakboeken van Kosmos Creatief. De DIY-boeken zijn van bekende haaksters als: Maaike van Koert, Sascha Blase, Ingrid van Willenswaard, en de amigurumi-boeken van Dendennis en Tessa van Riet. Ook Hoooked, Wolcafé en Myboshi zijn bekende merken in ons haakassortiment. Natuurlijk kun je hier ook de breiboeken van Arne & Carlos kopen.

Daarnaast kun je bij Craft Lab ook losse haakpatronen kopen. Handig voor als je maar één haakpatroon wil hebben. Het losse haakpatroon bevat ook een materialenlijst en een haakschema. Met deze haakpatronen heb je gegarandeerd een mooi resultaat. Craft Lab biedt haakpatronen in alle haakniveaus, of je nu beginner of gevorderde bent. Naast haken bieden we ook patronen aan voor breien en borduren. Het assortiment wordt steeds uitgebreid dus kom vooral vaker terug!

Start nu met het kiezen van de leukste patronen.

Bestellen