Vanwege onze nieuwe shop rekenen wij geen verzendkosten. Profiteer de gehele maand maart!

Inferno (Paperback)

Inferno, de nieuwste bestseller van Dan Brown!

Dan Brown
€ 22,95
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 20 euroBinnen 14 dagen gratis retourneren

Betaalmethoden

Inferno

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt op een nacht wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en raakt hij verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.

De strijd tegen deze mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen...

In zijn fenomenale bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie en Het Verloren Symbool vermengde Dan Brown op meesterlijke wijze geschiedenis, kunst, codes en symbolen met een razend spannend verhaal. Met Inferno bevindt Brown zich op vertrouwd terrein en heeft hij zijn gewaagdste boek tot nu toe geschreven.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Dan Brown
Pagina's 478
Edition number 1
Imprint Luitingh Sijthoff
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
ISBN 9789024561858
Verschijningsdatum 3 jul. 2013
Inferno (Paperback) Auteur Dan Brown
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering