De tijd in kleur (Hardcover)

‘De tijd in kleur’ van de Britse historicus Dan Jones en de Braziliaanse kunstenares Marina Amaral brengt het verleden dichtbij. Het boek omspant een periode van meer dan honderd jaar wereldgeschiedenis, van 1850 tot 1960, van koningin Victoria tot de moord op president Kennedy. 

Dan Jones , Marina Amaral
€ 35,00
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De tijd in kleur
Beelden uit de wereldgeschiedenis 1850-1960

‘De tijd in kleur’ van de Britse historicus Dan Jones en de Braziliaanse kunstenares Marina Amaral brengt het verleden dichtbij. Het boek omspant een periode van meer dan honderd jaar wereldgeschiedenis, van 1850 tot 1960, van koningin Victoria tot de moord op president Kennedy. De 200 iconische foto’s tonen de opkomst en ondergang van wereldrijken, mijlpalen van wetenschap, industrie en kunst, oorlogstragedies en vredestichters. Kortom: de levens van mannen en vrouwen die de geschiedenis hebben gevormd. Doordat de foto’s door Marina Amaral op historisch verantwoorde wijze ingekleurd zijn, komt het verleden soms griezelig dichtbij. ‘De tijd in kleur’ is een tijdmachine op papier.

De tijd in kleur (Hardcover) Auteur Dan Jones De tijd in kleur (Hardcover) Auteur Marina Amaral
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Dan Jones, Marina Amaral
Pagina's 432
Druk 1
Imprint Omniboek
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789401914352
Verschijningsdatum 28 aug. 2018
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen