De tijd in kleur (Hardcover)

Handelingen levert een bijdrage aan de kwaliteit van het professionele handelen van pastores, geestelijk verzorgers en andere betrokken academici die de reflectie op de religieuze en levensbeschouwelijke aspecten van hun beroepspraktijk willen verdiepen.

Handelingen is een vaktijdschrift van wetenschappelijk niveau en vormt een contactorgaan van professionals die met het oog op hun dienstverlening aan kerkleden, cliënten of personeel, een inhoudelijke oriëntatie wensen voor thema's rondom geloof, spiritualiteit, zingeving, levensoriëntatie en gemeenschapsvorming.

Dan Jones , Marina Amaral
€ 35,00
Direct leverbaar
Lid van Thuiswinkel WaarborgGratis verzending vanaf 19,95 euro of bij reserveringenBinnen 14 dagen gratis retourneren
De tijd in kleur
Beelden uit de wereldgeschiedenis 1850-1960

‘De tijd in kleur’ van de Britse historicus Dan Jones en de Braziliaanse kunstenares Marina Amaral brengt het verleden dichtbij. Het boek omspant een periode van meer dan honderd jaar wereldgeschiedenis, van 1850 tot 1960, van koningin Victoria tot de moord op president Kennedy. De 200 iconische foto’s tonen de opkomst en ondergang van wereldrijken, mijlpalen van wetenschap, industrie en kunst, oorlogstragedies en vredestichters. Kortom: de levens van mannen en vrouwen die de geschiedenis hebben gevormd. Doordat de foto’s door Marina Amaral op historisch verantwoorde wijze ingekleurd zijn, komt het verleden soms griezelig dichtbij. ‘De tijd in kleur’ is een tijdmachine op papier.

Meer informatie
Meer informatie
Auteur Dan Jones, Marina Amaral
Pagina's 432
Druk 1
Imprint Omniboek
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789401914352
Verschijningsdatum 28 aug. 2018
De tijd in kleur (Hardcover) Auteur Dan Jones De tijd in kleur (Hardcover) Auteur Marina Amaral
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen