Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Teken en win (Paperback)

Een spoedcursus om te leren overtuigen, verkopen en innoveren met simpele tekeningen

Dan Roam | Nederlands | 176 pagina's
16,99

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

LEER HOE JE OVERTUIGEND COMMUNICEERT MET SIMPELE TEKENINGEN.

We leven in een visueel tijdperk. 90% van alles wat we online delen is beeld. Dat is niet vreemd, want plaatjes trekken onze aandacht, zo is ons brein geprogrammeerd. Je kans op succes is dus vele malen groter als je je visueel kunt uitdrukken. Simpele tekeningen zijn een krachtig middel om anderen te inspireren of overtuigen, om iets te verkopen of uit te leggen of om je visuele denkkracht in te zetten om nieuwe oplossingen te bedenken.

De afgelopen twintig jaar heeft Dan Roam talloze mensen geleerd hoe je krachtig kunt communiceren met beelden. De meeste mensen denken dat ze niet kunnen tekenen, maar dat kun je in drie minuten leren want met slechts zeven basisvormen kun je alles uitbeelden en uitleggen. Dan Roam schreef eerder al vier boeken, maar in dit handzame boekje komt alles samen, plus een heleboel nieuwe tips en adviezen die je meteen kunt toepassen. Dus pak een pen, potlood of stift, teken en win!

Dan Roam is een internationale bestsellerauteur van vijf boeken over visueel communiceren, waaronder zijn debuut 'The Back of the Napkin'. Hij is de oprichter van de Napkin Academy, 's werelds eerste online trainingsprogramma voor visueel denken. Hij heeft onder andere medewerkers van Microsoft, Boeing, eBay, IBM en Het Witte Huis geleerd hoe je complexe problemen kunt oplossen met eenvoudige tekeningen. Dan is met zijn whiteboard regelmatig te zien bij de grote Amerikaanse televisiezenders, waaronder CNN, MSNBC, ABC, CBS en Fox.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dan Roam
  • Vertaler(s)Wybrand Scheffer
  • UitgeverijNubiz
  • ImprintNubiz

Reviews

Teken en win (Paperback)
Schrijf als eerste een review!