De vlucht van de hommel (Paperback)

's Werelds populairste bijenprofessor reist zijn geliefde hommels achterna

Dave Goulson
€ 25,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De vlucht van de hommel

Na het hartverwarmende Een verhaal met een angel en het charmante Geroezemoes in het gras, gaat Dave Goulson in De vlucht van de hommel op zoek naar zeldzame hommels. Zijn reis begint dicht bij huis: van de ongerepte wildernis van de Britse Salisbury Plains tot de uitgestrekte kuststroken van de Schotse Hebriden. Daarna reist hij door naar Polen, Patagonië, Californië en Ecuador. Goulson is de ideale reisgenoot, of hij nu op de Engelse vlakten de grote gele hommel volgt of in de Ecuadoriaanse jungle op de orchideebijen jaagt. Zijn kennis, humor en diepe liefde voor de natuur zijn aanstekelijk.

Goulson onthult de geheime verblijfplaatsen van hommels, die zich vaak vlak onder onze neus bevinden, of op plekken waar we ze totaal niet verwachten, zoals op verlaten industrieterreinen, of op trainingscircuits van crossmotoren of in verlaten en verwaarloosde tuinen. Tegenwoordig zijn dit de plekken waar hommels het best gedijen; zonder de aanwezigheid, bemoeienis of het ingrijpen van de mens.

Met zijn wetenschappelijke expertise en passie voor het behoud van de natuur toont Goulson de ongelooflijke veerkracht van de natuur en de schoonheid die schuilt op de meest verrassende plekken.

De vlucht van de hommel (Paperback) Auteur Dave Goulson
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Dave Goulson
Pagina's 304
Druk 1
Imprint Atlas Contact
Uitvoering Paperback
Publisher name Atlas-Contact
ISBN 9789045032894
Verschijningsdatum 29 apr. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen