De Cock en de moord in het circus (E-book)

E-books kunnen alleen worden gelezen op uw computer, mobiel, tablet of daarvoor geschikte e-readers.

Clown Grimaldo is dood aangetroffen in zijn wagen. De Cock onderzoekt de moord en ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook van jaloezie en achterdocht.

€ 7,99
Gemakkelijk downloadbaar
Thuiswinkel waarborgGeen verzendkosten op e-booksVeilig bestellen en afrekenen
De Cock en de moord in het circus
Deel 72 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en de moord in het circus’, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock heeft met zijn vrouw een avondvoorstelling van Circus Kramsky bijgewoond. Wanneer hij met zijn vrouw op het punt staat het terrein te verlaten, krijgt de avond een andere wending: hij krijgt te horen dat de beroemde clown Grimaldo dood is aangetroffen in zijn woonwagen.

De Cock (met ceeooceekaa) kan meteen aan de slag... Hij constateert al snel dat Grimaldo is vermoord. Hoe meer hij in de zaak duikt, hoe meer hij ontdekt dat het circus niet alleen een wereld is van glitter en klatergoud, maar ook een poel van jaloezie en achterdocht. Het kost De Cock dan ook de grootste moeite om ondanks alle emoties en oplaaiende circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen. ?

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.
Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 142
Druk 1
Imprint De Fontein Romans & Spanning
Uitvoering E-book
Bestandstype ePub2
Publisher name VBK Media
ISBN 9789026133732
Verschijningsdatum 11 apr. 2013
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering
Andere boeken uit deze serie

Bestellen