Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461059345_front_cover
1 / 2

De nieuwe Duitse filosofie (Paperback)

denkers en thema´s voor de 21e eeuw

49,90

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wie zijn op dit moment de denkers in Duitsland? Welke thema's staan er op de agenda en welke filosofische vriend- en vijandschappen doorkruisen de debatten bij onze oosterburen? De nieuwe Duitse filosofie geeft het antwoord.

In De nieuwe Duitse filosofie stellen vooraanstaande filosofen uit Nederland en Vlaanderen de meest relevante denkers uit het Duitse taalgebied aan u voor. Behalve met grote namen als Sloterdijk en Habermas biedt dit omvangrijke overzichtswerk een kennismaking met hun minder bekende collega's. De auteurs beschrijven op toegankelijke wijze leven en werk van iedere filosoof. Ook bevat het boek suggesties tot verder lezen, illustraties en uitgebreide registers.

Robin Celikates en Johan Hartle doceren filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. René Gabriëls is als filosoof verbonden aan de Universiteit Maastricht. Pieter Lemmens is techniekfilosoof en onderzoeker aan Wageningen UR. Thijs Lijster is filosoof en coördinator van het Expertisecentrum Arts in Society aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Specificaties

Betrokkenen

  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

De nieuwe Duitse filosofie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!