De Orgelvriend 2019-1 (Tijdschrift)

In ons januari/februarinummer ondermeer een interview met Pieter van Dijk, de herbouw van het Verschueren-orgel in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond, deel 4 van een serie over orgelwerken van Jan Zwart, ‘Het nieuwe gezicht van het orgel in de Dorpskerk van Numansdorp’, een portret van de muzikale familie Tierie, een muziekbijlage van Dick Sanderman, cd-recensies en Wegwijzers.

€ 7,00
Direct leverbaar

De Orgelvriend is een magazine voor liefhebbers van orgels en orgelmuziek.

Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist of een componist en er worden nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavar ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.

De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!

Bestellen