De Orgelvriend 2019-6 (Tijdschrift)

In dit juli/augustusnummer ondermeer een interview met Leo van Doeselaar, een reportage over het gerestaureerde Bätz-orgel in de Pieterskerk van Breukelen, ‘Orgelkids ontwikkelt nieuwe onderwijsprojecten’, een verslag van de Orgelbüchlein-marathon in het Orgelpark, cd-recensies en een concertagenda van maar liefst 15 pagina’s.


€ 7,00
Direct leverbaar

De Orgelvriend is een magazine voor liefhebbers van orgels en orgelmuziek.

Maandelijks besteedt De Orgelvriend aandacht aan oude en nieuwe pijporgels, restauraties, orgelbouwers, organisten en orgelcomponisten. De rubriek ‘Uit de orgelwereld’ biedt een overzicht van belangrijke actuele ontwikkelingen en activiteiten. Elke maand is er een interview met een organist of een componist en er worden nieuwe boeken, cd’s, dvd’s en nieuwe muziekuitgaven besproken. Elke editie van De Orgelvriend bevat bovendien een uitneembare muziekbijlage die ook in klavar ter beschikking wordt gesteld. Ten slotte vindt u in elk nummer een uitgebreide, op plaatsnaam geordende concertagenda met aandacht voor speciale projecten.

De Orgelvriend verschijnt tienmaal per jaar, helemaal full colour en rijk geïllustreerd. Achtmaal varieert de omvang van 44 tot 52 bladzijden en tweemaal per jaar pakt De Orgelvriend uit met maar liefst 60 goedgevulde pagina’s. Onmisbaar voor de ware orgelliefhebber!

Bestellen