Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789402530445_front_cover
1 / 1

Intiem e-bundel nummers 2267-2269 (4-in-1) (E-book)

Sexy Texaan gezocht ; Het heetst van de strijd ; Lekker lang weekend ; Verrassing: verloofd!

Delores Fossen, Lori Foster, Catherine Mann, Joanne Rock | Nederlands | 718 pagina's
15,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Kiest u voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heeft u in één keer alle vier Intiemverhalen (nummers 2267 t/m 2269) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks!

(1) SEXY TEXAAN GEZOCHT - (Spring Hill)

Logan McCord was jaren geleden voor het laatst dronken, maar daar gaat hij nu verandering in brengen. Er is héél veel alcohol nodig om het beeld van zijn toekomstige verloofde in de armen van een andere man uit zijn hoofd te krijgen. En als hij toch bezig is: waarom zou hij niet ook toegeven aan de verleiding en het bed in duiken met die mooie vrouw aan de bar?

(2) HET HEETST VAN DE STRIJD - (Ultieme helden)

Zwaargewicht kampioen Denver Lewis wil best vechten voor een vrouw, maar dan wil hij haar wel voor zichzelf. En dat is precies waarom hij het liefst met een boog om flirt Cherry Peyton heen loopt. Wanneer hij toch met haar tussen de lakens belandt, overtreft het zijn stoutste dromen. Deze vrouw wil hij het liefst voor altijd in zijn bed!

(3) Twee verhalen in één bundel!

LEKKER LANG WEEKEND - (Het Reynaud-imperium)

Gervais Reynaud heeft geen tijd voor romantiek, maar een kort avontuurtje met de exotische Europese schoonheid Erika Mitras laat hij zich niet ontzeggen! Toegegeven, ze is een prinses, maar allesbehalve stijfjes of formeel. Zelfs maanden later denkt hij nog terug aan hun geweldige weekend samen. Dan staat ze ineens voor zijn neus... met een verrassing!

VERRASSING: VERLOOFD! - (Het Reynaud-imperium)

Wát? Is zijn persoonlijk assistent Adelaide van plan ontslag te nemen? Dat laat footballcoach Dempsey Reynaud niet zomaar gebeuren! Het is natuurlijk prima dat ze haar eigen bedrijfje wil beginnen, maar hij heeft haar nu nodig. Dus verzint hij een list: tijdens een persconferentie kondigt hij zijn verloving aan... met haar!

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Delores Fossen, Lori Foster, Catherine Mann, Joanne Rock
  • Vertaler(s)Mirjam Buhrman, Sandra ter Weele, Birgit Magusin, Wilma Hoving
  • UitgeverijHarperCollins Holland
  • ImprintHarlequin

Reviews

Intiem e-bundel nummers 2267-2269 (4-in-1) (E-book)
Schrijf als eerste een review!