Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Mindfulness voor moeders (E-book)

Denise Roy | Nederlands
11,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Het moederschap is een van de mooiste ervaringen die er zijn. Het vraagt echter ook veel van je: dreinende kinderen die niet willen slapen of ongelukjes veroorzaken. Hoe blijf je daar rustig bij? Het moederschap heeft veel in zich dat verband houdt met een aantal spirituele lessen: het effect van aanwezigheid in het moment, het belang van aandacht, de noodzaak van mededogen, het belang van lichamelijk contact en het leren zien van het waardevolle van de dingen om je heen.

In Mindfulness voor moeders maakt Denise Roy je bewust van jouw handelingen en gedachten in je drukke leven als moeder. Ze laat zien dat het er bij het moederschap niet om gaat te streven naar perfectie of het altijd leuk vinden. Mindfulness, compassie en dankbaarheid kunnen je helpen om zulke gedachten los te laten. Eenvoudige meditatieoefeningen maken je geest vrij en leren je aandacht trainen. Zo kun je leren leven in het moment, waardoor je nog meer van het moederschap kunt genieten.

Denise Roy is psychotherapeut, spreker en moeder van vijf kinderen. Ze is de oprichter van Family Spirit, een Amerikaanse organisatie die tot doel heeft spiritualiteit in het familieleven te bevorderen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Denise Roy
  • UitgeverijBBNC Uitgevers

Reviews

Mindfulness voor moeders (E-book)
Schrijf als eerste een review!