Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het geschenk van bijna-doodervaringen (Paperback)

je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren

In 'Het geschenk van bijna-doodervaringen' geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt.

Dennis Linn, Sheila Fabricant Linn, Matthew Linn | Nederlands | 200 pagina's
€ 22,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

In Het geschenk van bijna-doodervaringen - Je hoeft niet te sterven om wonderen te ervaren geven Dennis, Sheila en Matthew Linn inzicht in hoe wij wonderen kunnen ervaren zonder zelf een bijna-doodervaring (BDE) te hebben meegemaakt.

Mensen met een bijna-doodervaring maken vaak een enorme sprong in hun ontwikkeling. Ze ervaren bijvoorbeeld een intens gevoel van eenheid, geluk en onvoorwaardelijke liefde. Dit boek is een kennismaking met en een verslaglegging van deze bijna-doodervaringen.

Wat gebeurt er tijdens een BDE, welke inzichten heeft dat de betrokkenen gegeven en hoe kunnen wij daarvan leren? Het 'levensoverzicht' dat vele BDE-ers hebben ervaren, hebben de auteurs tot een praktisch instrument gemaakt. Hiermee kunnen wij onze levenswijze, zowel persoonlijk als in de omgang met de aarde, bijsturen, we leren conflicten beter hanteren en ook het doel van ons leven begrijpen. Bijdragen vanuit de medische, psychologische en wetenschappelijke wereld ondersteunen deze visie.

Het geschenk van bijna-doodervaringen is betrokken en gepassioneerd geschreven, in korte heldere hoofdstukken met begrijpelijke informatie voor de leek en uitgebreid bronnenmateriaal voor wie meer wil.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dennis Linn, Sheila Fabricant Linn, Matthew Linn
  • Vertaler(s)Ronald Hermsen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Het geschenk van bijna-doodervaringen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!