Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Werken met clientenfeedback in de jeugdhulp (E-book)

Dieter Callens, Wederik de Meersman | Nederlands | 67 pagina's
21,10

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

In het dagelijkse werken met cliënten krijgen hulpverleners voortdurend feedback. Van gefronste wenkbrauwen tot uitgeschreven antwoorden op de tevredenheidsvragenlijst: elke cliënt kan op elk moment, gevraagd of ongevraagd, feedback geven over elk aspect van de hulpverlening.

Werken met cliëntenfeedback in de jeugdhulp is gestoeld op concrete praktijkervaringen en is gericht op elke hulpverlener die bewust cliëntenfeedback wil inzetten in de hulpverlening. Het is een concreet hulpmiddel om hulpverleners én organisaties te laten reflecteren over het verzamelen en vertalen van cliëntenfeedback en geeft een antwoord op de vraag hoe we oog kunnen hebben voor elke vorm van feedback.

Dit boek maakt op een praktische en verstaanbare manier duidelijk hoe cliëntenfeedback kan bijdragen tot een kwalitatief hulpverleningsaanbod.

De inbreng en feedback van cliënten en ex-cliënten is een cadeau voor hulpverleners, voorzieningen en beleidsmensen. Het helpt hen om hun hulpverlening en structuren beter af te stemmen op de reële behoeften. (Anne, ex-cliënt)

OVER DE AUTEURS

DIETER CALLENS is klinisch psycholoog, criminoloog en contextueel therapeut. Hij heeft als gezinsbegeleider en kwaliteitscoördinator ruime ervaring in de Bijzondere Jeugdzorg en is momenteel werkzaam bij de thuisbegeleidingsdienst De Mee-ander (Jeugdzorg De Brug VZW).

WEDERIK DE MEERSMAN studeerde klinische psychologie en werkte tien jaar als gezinsbegeleider en coördinator in een dagcentrum Bijzondere Jeugdzorg. Momenteel is hij stafmedewerker bij Steunpunt Jeugdhulp vzw.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Dieter Callens, Wederik de Meersman
  • UitgeverijAcco uitgeverij

Reviews

Werken met clientenfeedback in de jeugdhulp (E-book)
Schrijf als eerste een review!