Wat als we straks 100 worden? (Paperback)

Dirk Schyvinck
€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Wat als we straks 100 worden?
de uitdagingen van een lang leven
Na een rijke marketingcarrière van meer dan dertig jaar werd Dirk Schyvinck 'plots' achtenvijftig jaar. Als fan van innovatieve projecten wou hij eigenlijk nooit oud worden, maar eeuwig jong blijven. Na een jaar vol gesprekken met ondernemers, intrapreneurs, jonge wolven en uiteraard met zijn netwerk van generatiegenoten, groeide het besef dat onze leeftijd er straks - in een leven van honderd jaar - helemaal anders zal uitzien.

Wat als we straks 100 worden? Soms klinkt het als een vloek. Terwijl we er net een zegen van moeten maken. Schyvinck beschrijft in zijn boek een andere visie op jong en oud. Hij pleit voor een jonge kijk op vergrijzing en een vernieuwende blik op de toekomst van het langere leven. Internationaal staat het thema van 'longevity' al langer op de maatschappelijke, politieke en economische agenda. Het zou jammer zijn als we in onze contreien die boot zouden missen.
Auteur Dirk Schyvinck
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Dirk Schyvinck
Druk 1
Imprint Houtekiet
Uitvoering Paperback
Publisher name Linkeroever Uitgevers NV
ISBN 9789089246264
Verschijningsdatum 28 nov. 2017
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen