Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Basisprincipes van supervisie (Paperback)

Drs. Wim Jurg | Nederlands | 245 pagina's
25,66

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wim Jurg (Almelo 1934) is prediker, pastoraal therapeut en leraar. Hij begon zijn roeping als zendeling in Zuid Italië en na terugkomst in Nederland werd hem tijdens zijn doctorale studie Pastoraat en Psychotherapie bij de Theologische Universiteit te Kampen door Dr. Gerben Heitink aangeraden om zich verder te specialiseren in de pastorale hulpverlening.

Na zijn opleiding als drugsconsulent (Jellinek kliniek, Amsterdam), en gedurende zijn verdere pastorale (KPV ) en psychotherapeutische opleiding(RINO Amsterdam en Utrecht), heeft hij als voorlichter, leraar en drugsconsulent 12 jaar bij de CDB Balkbrug (1974-1986) gewerkt voor verslaafden.

Vervolgens is dit uitgemond in de oprichting van het pastoraal therapeutisch centrum Tabitha te Lutten (september 1986), met hulpverlening in de breedste zin van het woord en een opleiding tot pastoraal therapeut , waar hij ook als therapeut, leertherapeut en (leer)supervisor tot op heden mee verbonden is.

Dit lesboek werd tijdens het onderwijs aan de Voortgezette opleiding pastorale therapie gebruikt en biedt een inleiding in basisprincipes van supervisie.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Drs. Wim Jurg
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintUitgeverij Heijink

Reviews

Basisprincipes van supervisie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!