Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Op weg naar een christelijke psychotherapie (Paperback)

Drs. Wim Jurg | Nederlands | 90 pagina's
20,05

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Wim Jurg (Almelo 1934) is prediker, pastoraal therapeut en leraar. Hij begon zijn roeping als zendeling in Zuid Italië en na terugkomst in Nederland werd hem tijdens zijn doctorale studie Pastoraat en Psychotherapie bij de Theologische Universiteit te Kampen door Dr. Gerben Heitink aangeraden om zich verder te specialiseren in de pastorale hulpverlening.

Na zijn opleiding als drugsconsulent Jellinek kliniek, Amsterdam), en gedurende zijn verdere pastorale (KPV) en psychotherapeutische opleiding(RINO Amsterdam en Utrecht), heeft hij als voorlichter, leraar en drugsconsulent 12 jaar bij de CDB Balkbrug(1974-1986) gewerkt.

Vervolgens is dit uitgemond in de oprichting van het pastoraal therapeutisch centrum Tabitha te Lutten (september 1986), en een opleiding tot pastoraal therapeut, waar hij ook als therapeut, leertherapeut en supervisor tot op heden mee verbonden is.

Dit lesboek werd tijdens de lessen gebruikt en bleek een eye opener te zijn. Onze wens is dat het voor u die zich in de pastorale hulpverlening wil verdiepen ook een bron van inspiratie mag zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Drs. Wim Jurg
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintUitgeverij Heijink

Reviews

Op weg naar een christelijke psychotherapie (Paperback)
Schrijf als eerste een review!