Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Een nieuwe aarde (Hardback)

De uitdaging van deze tijd

Eckhart Tolle, bekend van ‘De kracht van het NU’, geeft in 'Een nieuwe aarde' de blauwdruk voor een nieuwe op spirituele waarden gebaseerde samenleving, waarin we werkelijk geluk zullen kennen.

Eckhart Tolle | Nederlands | 248 pagina's
Kies je product:
25,00

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Lees de schitterende luxe, limited edition van Eckhart Tolle's Een nieuwe aarde: een prachtige editie met een gouden randje en een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

Hoe komt het dat de wereld zo in crisis is geraakt? Tolle wijt dit met name aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: een tijd vol wereldwijde crises op het gebied van welzijn en gezondheid waar geen einde aan lijkt te komen.

Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Lees (wellicht opnieuw) in Een nieuwe aarde hoe we deze verschuiving in onszelf kunnen versnellen. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestseller De kracht van het NU, wijst Eckhart ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.

"Veel regio’s in de wereld zullen te maken krijgen met chaos en stagnatie. Dit proces is in feite al aan de gang. Het is geen reden om bang te zijn. Als je aanwezig blijft en je niet laat leiden door angst, als je geen geloof hecht aan de media die de angst juist aanwakkeren, zullen deze dingen je niet wezenlijk raken. " – Eckhart Tolle in het voorwoord (ingekort)

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eckhart Tolle
  • Vertaler(s)Peter Roelofsen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Een nieuwe aarde (Hardback)
5.0
van de 5
Op basis van 2 reviews

Erg mooi en duidelijk. Tijdens het lezen van dit boek mijn eerste ‘ontwakings’ moment. Alles werd opeens heel erg duidelijk en er vielen veel puzzelstukjes op zijn plek. Absoluut een aanrader.

Meghann op 6 mrt 2023

Dit boek had ik natuurlijk al gelezen en herlezen, maar deze mooie uitvoering moest ik hebben. Echt een boek om te bewaren en steeds opnieuw in te lezen.

Josefien op 8 dec 2022