Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

TRUST, het slimme zusje van SMART (Paperback)

een nieuw samenspel van leiders, managers, professionals en klanten

Eelke Pol | Nederlands | 135 pagina's
20,05

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Managers, professionals, hrm-professionals en adviseurs zoeken nieuwe vormen van organiseren. Nieuwe vormen waarin op een eigen wijze invulling wordt gegeven aan leiderschap, management en een moderne professionele rol.

Een nieuwe vorm van organiseren waarbij TRUST centraal staat: Tweezijdigheid in relaties, Ruimte die gegeven én gepakt wordt, Uitdagende doelen, Support wordt geboden en genomen en Transparantie in houding, gedrag en manier van werken.

Het TRUST-concept wordt in dit boek uitvoerig toegelicht. Via praktijkvoorbeelden, casussen en prikkelende vragen wordt de lezer uitgedaagd om de vertaling te maken naar de eigen organisatie. Inclusief interviews met de bestuursvoorzitters van Philadelphia, De Baak, Maasstadziekenhuis, Randstad en Bartimeüs.

drs. Eelke Pol MMC is auteur van het boek 'Strategisch HRM' (inmiddels 2e druk). Hij werkte als organisatieadviseur bij GITP en Rijnconsult en is nu werkzaam als Hoofd HR Advies en Beleid bij Philadelphia Zorg. Hij verzorgt trainingen voor De Baak en HR Academy en is verbonden aan de MBA van Hogeschool Windesheim.

De website www.trusthetslimmezusjevansmart.nl ondersteunt het boek.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eelke Pol
  • UitgeverijMijnbestseller B.V.
  • ImprintMijnmanagementboek.nl

Reviews

TRUST, het slimme zusje van SMART (Paperback)
Schrijf als eerste een review!