Een cursus in wonderen (Hardcover)

Een cursus in wonderen, nu in luxe gebonden editie met 2 leeslinten: tekstboek, werkboek, handboek voor leraren en de aanvullingen.

Inkijkexemplaar
€ 65,00
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Een cursus in wonderen
tekstboek; werkboek; handboek voor leraren; aanvullingen

Een cursus in wonderen is wereldwijd voor miljoenen mensen hun levensboek. Grote spirituele leiders als Eckhart Tolle, Deepak Chopra en Marianne Willamson verwijzen allemaal naar de cursus als hun belangrijkste inspiratiebron. Een cursus in wonderen is de uitwerking van het manuscript dat psychologe Helen Schucman schreef, waarin alle tekst is opgenomen die zij gedicteerd kreeg van een innerlijke stem. Centrale thema’s zijn liefde, vergeving en niet-oordelen. Wie aan de Cursus begint zal onder de indruk raken van de inhoud, het vanzelfsprekende gezag en de indrukwekkende toon van de woorden. Dit boek stelt ons ego voor radicale keuzes: kiezen we voor illusie of waarheid, angst of liefde, willen we gelijk of willen we geluk? Deze nieuwe uitgave bevat naast het Tekstboek (dat het denksysteem uiteenzet), het Werkboek (met 365 lessen) en het Handboek voor leraren (dat nog eens de belangrijkste principes kort samenvat) ook de in de oorspronkelijke uitgave niet opgenomen Aanvullingen. Dit is een specifieke toepassing van de principes van de Cursus ten aanzien van psychotherapie en gebed. Het geheel is opgezet als een zelfstudieprogramma.

Meer informatie
Meer informatie
Pagina's 1344
Druk 10
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211641
Verschijningsdatum 4 jan. 2019
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen