Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Familieopstellingen en Een cursus in wonderen (Paperback)

glimp van eenheid

In dit boek combineert Els Thissen de booschap van liefde en vergeving uit Een cursus in wonderen met tal van voorbeelden van werkzame familieopstellingen.

Els Thissen | Nederlands | 216 pagina's
Kies je product:
23,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In 'Familieopstellingen en Een cursus in wonderen' laat Els Thissen zien dat haar werk zich tot een geïntegreerd geheel heeft ontwikkeld: 'Een cursus in wonderen' (ECIW), attitudinal healing, familie- & systeemopstellingen en non-dualiteit zijn tot één geheel samengevallen.

In dit boek combineert Thissen de boodschap van liefde en vergeving uit 'Een cursus in wonderen' met tal van voorbeelden van werkzame opstellingen. Wie zich openstelt zal een wezenlijke omslag kunnen ervaren voorbij angst naar liefde: zo kan er weer verbinding gevoeld worden met de eenheid waar we in onze relaties met anderen ten diepste naar verlangen.

Thissen laat zien dat deze verbinding tot bijzondere resultaten kan leiden. Door relatief eenvoudige interventies tijdens een opstelling komt de onderstroom van liefde, heelheid en eenheid die bij iedereen aanwezig is weer aan de oppervlakte. Familieopstellingen laten ons zo direct ervaren wat de Cursus ons leert: de onderstroom in alle relaties is liefde, omdat wij liefde zijn.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Els Thissen
  • UitgeverijVBK|Media
  • ImprintAnkhHermes, Uitgeverij

Reviews

Familieopstellingen en Een cursus in wonderen (Paperback)
Schrijf als eerste een review!