Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789039528266_front_cover
1 / 1

Beter in presenteren (E-book)

Eric Tiggeler | Nederlands
€ 31,50

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Beter in presenteren helpt je bij het voorbereiden, schrijven en uitvoeren van mondelinge presentaties. Het gaat om presentaties en toespraken die je houdt voor je studie of werk. In zeven hoofdstukken komen alle onderwerpen aan bod die belangrijk zijn als je beter wilt leren presenteren. Als je je goed verdiept in wat je publiek verwacht, als je weet waarin een speech verschilt van een papieren tekst, en als je je presentatie bondig en levendig houdt, dan kun je elke groep boeien met een helder en aansprekend verhaal.

Praktische adviezen voor betere presentaties

De serie Beter in onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een

minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden.

Alle regels én voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker aan welke eisen een goede presentatie voldoet.

Direct oefenen

Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en afsluitende oefeningen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen. Op AcademicX.nl vind je extra oefeningen bij elk hoofdstuk.

Een echte praktijkhulp

Beter in presenteren richt zich op hbostudenten en is door de toegankelijke

opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het huidige onderwijs.

Eric Tiggeler is tekstschrijver en ontwikkelt communicatietrainingen voor het Taalcentrum-VU. Hij schreef eerder onder andere Vraagbaak Nederlands, Check je tekst, Beter in spelling en Beter in Nederlands.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eric Tiggeler
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

Beter in presenteren (E-book)
Schrijf als eerste een review!