Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789461278005_front_cover
1 / 1

Beter in spelling (E-book)

Eric Tiggeler | Nederlands | 99 pagina's
Kies je product:
€ 29,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Beter in spelling helpt je om je kennis van de spellingregels van het Nederlands op te frissen. In zeven hoofdstukken komen alle belangrijke spellingkwesties aan bod: van werkwoordspelling tot meervouden, van hoofdletters tot interpunctie.

Meer inzicht in de regels van de taal

De serie Beter in ... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden. De regels en voorbeelden worden helder en systematisch gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe de Nederlandse taal werkt.

Direct oefenen

Je start op de toetsportal AcademicX.nl met een begintoets. Met de feedback op deze toets kun je aan de slag met het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen.Op AcademicX.nl vind je meer oefeningen bij elk hoofdstuk.

Een echte praktijkhulp

Beter in spelling richt zich op hbo-studenten en is door de systematische opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Deze tweede, herziene druk bevat nieuwe onderwerpen en actuele voorbeeldwoorden (zoals appen, Facebookaccount, Koningsdag). In het boek en op www.academicx.nl vind je bovendien extra oefeningen, gericht op de spelling van de lastigste woorden uit het Groene Boekje van 2015.

Over de inhoud

In Beter in spelling komen alle belangrijke spellingkwesties aan bod, van werkwoordspelling tot meervouden, van hoofdletters tot interpunctie. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een heldere, puntsgewijze samenvatting en afsluitende oefeningen. De hoofdstukindeling is als volgt:

1 Werkwoorden

2 Meervoud

3 Verkleinwoorden

4 Aan elkaar, los of met een streepje

5 Hoofdletters en kleine letters

6 Leestekens

7 Overige spellingkwesties

8 Antwoorden bij de oefeningen

9 Belangrijke begrippen

Extra materiaal

Docenten kunnen met de activeringscode in hun beoordelingsexemplaar het studiemateriaal op AcademicX.nl bekijken.

Doelgroep

Hbo-studenten. Door de systematische en laagdrempelige opzet is het boek zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. Het is een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen en behoeften in het onderwijs.

De serie Beter in …

De serie Beter in ... is laagdrempelig opgezet. De delen bevatten een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare regels en voorbeelden, die duidelijk en systematisch worden gepresenteerd in tabellen. Zo leer je sneller en doorzie je gemakkelijker hoe de Nederlandse taal werkt.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eric Tiggeler
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Beter in spelling (E-book)
Schrijf als eerste een review!