Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Basisboek productietechniek (Paperback)

Erik Tempelman, Abboy Verkuilen, Koss Eissen | Nederlands | 256 pagina's
49,95

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

In Basisboek productietechniek leer je alles over maakprocessen voor de 21ste eeuw. Het boek geeft antwoord op vragen als: hoe werken maakprocessen, wat zit er materiaalkundig achter en welke uitvoeringen zijn er? Design For Manufacture & Assembly (DFMA), Industrie 4.0 en remanufacturing komen uitgebreid aan bod. Dit maakt Basisboek productietechniek essentieel voor elke ontwerper en constructeur.

Basisboek Productietechniek beschrijft eveneens waar je tijdens het ontwerpen en construeren aan moet denken. Het biedt een beknopt maar volledig overzicht van de belangrijkste processen uit de maakindustrie.

Naast het boek is er een online leeromgeving. Studenten vinden hier onder meer oefenopgaven, video’s over productieprocessen, en oefentoetsen. Voor docenten zijn de uitwerkingen, alle illustraties en aanbevelingen voor excursies beschikbaar.

Basisboek Productietechniek is primair bedoeld voor studenten en docenten in het hoger technisch onderwijs. Daarnaast is het ook geschikt voor alle professionele ontwerpers en constructeurs.

Erik Tempelman werkt al ruim 25 jaar op het grensvlak van constructie, materiaal en productie. Hij staat bekend om zijn enthousiasme, inhoudelijke diepgang en brede netwerk in de maakindustrie.

Abboy Verkuilen, the Learning Engineer, is gespecialiseerd in de didactiek en de psychologie van leerprocessen. Van daaruit heeft hij ruime expertise opgebouwd over digitale leermiddelen.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Erik Tempelman, Abboy Verkuilen, Koss Eissen
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintBoom

Reviews

Basisboek productietechniek (Paperback)
Schrijf als eerste een review!