Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789462200128_front_cover
1 / 1

You-topia (E-book)

de impact van de digitale revolutie op ons werk, ons leven en onze omgeving

Erik Veldhoen | Nederlands | 116 pagina's
27,95

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

You-topia brengt de gevolgen van de digitale revolutie in beeld * You-topia gaat over mensen, organisaties en onze samenleving * In You-topia ontstaat een nieuwe life-work-balance * In You-topia komt werken weer thuis! * In Youtopia wordt afscheid genomen van het 'Oude Werken' en de daarbij behorende oude (schijn)-zekerheden * In You-topia ontstaan nieuwe kansen en nieuwe zekerheden * You-topia is de toekomst en die is hier en nu voor jou.

"Oude controlemechanismen uit het industriële tijdperk werken niet meer in onze nieuwe wereld" - Piet van Schijndel, lid RvB Rabobank Nederland

ERIK VELDHOEN heeft 'Het Nieuwe Werken' op de kaart gezet met zijn visionaire boek Kantoren bestaan niet meer (1995) en het standaard werk The Art of Working (2005). Hij heeft vele organisaties, zoals Interpolis, Rabobank Nederland, de gemeente 'sHertogenbosch, Macquarie Investmentbank in Sydney en Orbis, het geneeshuis van de toekomst in Sittard, geholpen om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen en implementeren. Erik ontving de Life-time achievement award van het Telewerk Forum in 2010.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Erik Veldhoen
  • UitgeverijKoninklijke Boom Uitgevers
  • ImprintAcademic service

Reviews

You-topia (E-book)
Schrijf als eerste een review!