Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis
isbn-9789490484095_front_cover
1 / 1

It's all in the games (E-book)

gamen is geweldig; gamen geeft problemen

Erno Mijland, Herm Kisjes | Nederlands | 127 pagina's
€ 9,95

Helaas, dit boek is uitverkocht

Deze variant van het product is uitverkocht. Kies hierboven, indien van toepassing, een andere variant

Bijna alle jongeren spelen games, samen of alleen, online en offline, even tussendoor of uren aan een stuk, ter lering of voor vermaak... Over de impact van games op jongeren wordt veel gezegd en geschreven, deels op basis van onderzoek, deels op basis van overtuigingen, deels op basis van al dan niet gezond verstand. Er klinken waarschuwende woorden: games zouden verslavend zijn, kinderen gewelddadig of neerslachtig maken en ze in een sociaal isolement brengen. Maar games worden ook bejubeld als het ultieme leermiddel en een ideale vorm van ontspanning. In `Its all in the games belichten we het gamen van beide kanten. In `Gamen is geweldig vertellen we over de voordelen van gamen, in `Gamen geeft problemen gaan we in op de nadelen en risicos van gamen.

Doel van dit boek is om ouders, leraren, hulpverleners houvast te bieden bij het begeleiden van jonge gamers in de leeftijd van 8 tot 25 jaar. Dat doen we door objectieve informatie te geven, praktische adviezen en door de lezer kennis te laten maken met de wereld van het gamen en de beleving van gamers.

Dit boek tot stand gekomen door gesprekken te voeren met deskundigen, maar vooral ook door te luisteren naar ervaringen uit de eerste hand: de verhalen van gamers en hun ouders. We hebben daarvoor tientallen interviews gehouden en een aantal enquêtes uitgezet, die door ruim 400 respondenten met opvallend veel toewijding zijn ingevuld.

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Erno Mijland, Herm Kisjes
  • UitgeverijVrije Uitgevers, De
  • ImprintInnoDoks Uitgeverij

Reviews

It's all in the games (E-book)
Schrijf als eerste een review!