Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Weg met wollig (Paperback)

Nooit meer heel veel woorden gebruiken, terwijl je eigenlijk niet precies weet wat je wil zeggen, en dat je dan maar door blijft praten omdat je je ongemakkelijk voelt

Esther van der Voort, Huibert-Jan van Roest | Nederlands | 208 pagina's
Kies je product:
17,50

Op voorraad

Binnen één werkdag in huis

Veilig betalen met:

Heb jij ook zo'n hekel aan wollige verhalen? Word je moe van het holle geblaat van je collega's? Dan is het tijd om een schaapje te scheren.

De advocaat, de manager, de ambtenaar: ze zijn soms amper te volgen. In Weg met wollig worden deze wollige schapen vakkundig geschoren. Lees hoe het niet moet, en hoe het beter kan.

Esther van der Voort en Huibert-Jan van Roest werkten jarenlang in de meest wollige omgevingen die je kunt bedenken. Esther was ambtenaar en Huibert-Jan advocaat. Ze ergerden zich kapot aan iedereen die heel veel woorden gebruikte om niks te zeggen. Ze troffen elkaar als stand-up comedians op het podium, waar ze leerden dat je alleen applaus krijgt als je helder spreekt. Sindsdien leren ze mensen hoe je dat doet.

'Sinds ik de tips uit dit boek gebruik snappen de mensen echt wat ik zeg. Nu geniet ik van spreken voor publiek.' - Willem Wolmans, onderzoeker

Huibert-Jan van Roest richtte na acht jaar als advocaat het bedrijf sprekenvoorpubliek.nl op dat mensen leert om hun verhaal goed te vertellen. Huibert-Jan geeft presentaties en heeft zijn eigen cabaret?voorstelling.

Esther van der Voort heeft jarenlang gewerkt voor de overheid, van gemeentes tot het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Esther werkt nu als spreektrainer en zelfstandig dagvoorzitter.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Esther van der Voort, Huibert-Jan van Roest
  • UitgeverijHaystack, Uitgeverij
  • ImprintHaystack, Uitgeverij

Reviews

Weg met wollig (Paperback)
Schrijf als eerste een review!