De kraamhulp (Dwarsligger)

dwarsligger® nr. 296

De langverwachte nieuwe thriller van Esther Verhoef.

Esther Verhoef
€ 13,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
De kraamhulp

De kraamhulp is de langverwachte nieuwe thriller van Esther Verhoef

Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam.
Miriam de Moor, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij haar steeds meer de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin…

De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust komen bij elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.

Over Esther Verhoef
Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Haar boeken werden meermalen genomineerd én bekroond en er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van verkocht. Alle thrillers van Esther Verhoef en haar roman Tegenlicht zijn ook in dwarsligger® verschenen

De kraamhulp (Dwarsligger) Auteur Esther Verhoef
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Esther Verhoef
Druk 1
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049803322
Verschijningsdatum 8 apr. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen