Deja-vu (Dwarsligger)

dwarsligger® nr. 273

‘De gelauwerde schrijfster schiet met dit psychologische horrorverhaal over een oude vriendschap weer helemaal raak. Trefzeker en razend spannend.’ – linda.

Esther Verhoef
€ 13,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Deja-vu
In Déjà-vu van Esther Verhoef raakt de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijt. Ze besluit om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een halfjaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan. Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken. In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er `s nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig? Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd en gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen.

Over Esther Verhoef

Esther Verhoef veroverde in 2006 met haar thriller Rendez-vous in één keer de bestsellerlijsten en werd al snel een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen en meermalen bekroond en genomineerd. In 2011 won zij met Déjà-vu de NS Publieksprijs. Esther schrijft samen met haar man Berry Verhoef onder de naam Escober psychologische actiethrillers. En in 2012 verscheen haar eerste roman: Tegenlicht. Alle thrillers en de roman van Esther Verhoef zijn ook in dwarsligger® verschenen, evenals twee Escober-titels.  

Deja-vu (Dwarsligger) Auteur Esther Verhoef
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Esther Verhoef
Druk 1
Imprint Dwarsligger
Uitvoering Dwarsligger
Publisher name Ambo/Anthos Uitgevers
ISBN 9789049803018
Verschijningsdatum 24 dec. 2015
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen