Barbecue

Of het nou winter is of zomer: het is altijd tijd om de barbecue aan te steken. Op zoek naar lekkere recepten en/of tips om een echte bbq-pro te worden? Kijk rond in ons assortiment aan barbecue-boeken of bekijk de tips van onze boekenexperts.

Tips

  • Smokin’ hot achtertuinbarbecueën doe je met de Smokey Goodness-reeks van barbecue-koning Jord Althuizen. Zijn eerste boek, Smokey Goodness, werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar. Het jaar erna won Smokey Goodness 2 de publieksprijs voor Kookboek van het Jaar, de Gouden Garde Publieksprijs.
  • Ook erg populair is BBQbijbel van Julius Jaspers. In dit boek laat hij aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.
  • Kook je met een kamado, een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo? In Hete kolen compleet behandelen auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas de nieuwste technieken, en geven originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten.

Alle barbecue-boeken

Items 1-15 van 35

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 35

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen