Barbecue

Of het nou winter is of zomer: het is altijd tijd om de barbecue aan te steken. Op zoek naar lekkere recepten en/of tips om een echte bbq-pro te worden? Kijk rond in ons assortiment aan barbecue-boeken of bekijk de tips van onze boekenexperts.

Tips

  • Smokin’ hot achtertuinbarbecueën doe je met de Smokey Goodness-reeks van barbecue-koning Jord Althuizen. Zijn eerste boek, Smokey Goodness, werd in 2016 door een vakjury uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar. Het jaar erna won Smokey Goodness 2 de publieksprijs voor Kookboek van het Jaar, de Gouden Garde Publieksprijs.
  • Ook erg populair is BBQbijbel van Julius Jaspers. In dit boek laat hij aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.
  • Supersnel en altijd lekker: met Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld kan echt elke kok een lekker gerecht in de buitenlucht roosteren. 200 recepten voor een zomer lang inspiratie, handig stap voor stap gefotografeerd.

Alle barbecue-boeken

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. E-book 6 items
  2. Hardcover 20 items
  3. Paperback 7 items
Bestandstype
  1. ePub2 5 items
  2. ePub3 1 artikel

Items 1-15 van 33

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 33

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen