Drankboeken

Ben je op zoek naar drankboeken? Bijvoorbeeld boeken met recepten voor juices en sappen, boeken over wijn of bier? Hier ben je aan het goede adres; duik in ons assortiment hieronder. Kan je wel wat advies gebruiken? Lees verder onder Tips!

Tips

  • Met De wijn-spijsbijbel van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom.
  • Bier is in. Maar voor iets wat we (bijna) dagelijks drinken, weten we er schandalig weinig van. Lees Bier en je wordt net als Rick Kempen (bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij Het Parool) een echte bierexpert.
  • Smoothies & Juices van Ella Mills (Woodward) staat vol met eenvoudige en plantaardige ingrediënten om 30 heerlijke smoothies en juices te maken.
  • Zin in een lekker drankje zónder alcohol? Dan is Mocktails een cocktailboek voor jou: echt volwassen drankjes, met subtiele smaken voor een avond uit of ene feestje thuis. 
  • Gin&tonic is al een paar jaar hét hit-drankje voor aan de bar of op het terras. Met GIN kun je deze populaire cocktail nu ook zelf maken. Het boek bevat meer dan 40 lekkere varianten op de GT!

Alle drankboeken

Items 1-15 van 132

per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 132

per pagina
Aflopend sorteren

Bestellen