Vegan

Wil je (vaker) vegan eten? Bekijk hier ons assortiment aan vegan (kook)boeken. Lastig om een keuze te maken? Misschien helpen onze tips.

Tips

  • Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Ze heeft acht succesvolle (kook)boeken op haar naam staan, waaronder Plant Power en het internationaal bekroonde Groente uit zee. Haar meest recente boek is Man.Eat.Plant.
  • In 2011 kreeg Ella Mills (Woodward) plotseling een zeldzame ziekte. Omdat medicijnen niet hielpen, ging zij veganistisch, gluten- en suikervrij eten. Na een paar maanden voelde zij zich een stuk beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten en schrijft ze (o.a.) kookboeken. Haar meest recente boek is Deliciously Ella: Het plantaardige kookboek met 100 makkelijke vegan recepten om iedere dag superlekker te eten.
  • Sanne van Rooij is bekend van haar site LivingtheGreenLife, over plantaardige voeding. Ze heeft drie kookboeken op haar naam staan, waaronder Easy vegan. Dit boek won de Vegan Award voor het Beste vegan kookboek van 2018.
  • Kyra de Vreeze is natuurgeneeskundig therapeut, body & mind chef en activist for health & happiness. Ze schrijft artikelen voor diverse tijdschriften en boeken; de meest recente is vegan..

Alle vegan boeken

Filteren
Filters
Uitvoering
  1. E-book 4 items
  2. Hardcover 33 items
  3. Paperback 10 items
Bestandstype
  1. ePub2 3 items
  2. ePub3 1 artikel

Items 1-15 van 47

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Items 1-15 van 47

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Bestellen