Boekenwereld.com
Gratis verzending vanaf € 19,95
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis

Energetische hypnose (E-book)

Een baanbrekend en toegankelijk boek voor iedereen die kennis wil maken met de therapeutische kracht van energetische hypnose.

Eveline Haine | Nederlands
Kies je product:
4,99

Direct beschikbaar

Bestel nu en begin gelijk met lezen (24/7)

Veilig betalen met:

Dagelijks krijgen we talloze prikkels te verwerken. Ons onderbewustzijn registreert en analyseert al die prikkels waardoor er zich al snel een bepaald gedrag of een gewoonte ontwikkelt. Die gewoontes en gedragingen passen we daarna niet meer zomaar aan, ook de negatieve niet.

Hypnose is een manier om via aanvaardbare suggesties - en dus niet tegen iemands wil of controle in - veranderingen aan te brengen in een negatieve gewoonte. Zo worden ook de dagelijkse fysieke en mentale ongemakken die uit die gewoonte voortvloeien weggenomen, zoals chronische pijnen, angsten en fobieën, stress, slaapstoornissen, verslavingen en nog zo veel meer.

Eveline Haine heeft al ettelijke jaren een hypnosepraktijk in Brugge. Ze volgde meerdere internationale opleidingen en is een gecertificeerd hypnotherapeute en BET-practitioner. In haar non-fictiedebuut legt ze op een eenvoudige manier uit wat energetische hypnose écht inhoudt en hoe het een aangrijpende, positieve invloed kan hebben op je leven. Ze toont dat hypnose een doeltreffend en veilig hulpmiddel is om je innerlijke kracht te bewerken en je doelen na te streven.

Een baanbrekend en toegankelijk boek voor iedereen die kennis wil maken met de therapeutische kracht van energetische hypnose.

Lees alvast een fragment van het boek:Inkijkexemplaar

Specificaties

Betrokkenen

  • Auteur(s)Eveline Haine
  • UitgeverijBeefcake Publishing

Reviews

Energetische hypnose (E-book)
Schrijf als eerste een review!