Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt (Hardcover)

Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt, het boek voor een waardevolle tijd van Eveline Tromp-Klaren is een dierbaar en waardevol 'koesterboek' voor patiënten in de laatste fase van hun leven en zijn of haar dierbaren.

Eveline Tromp-Klaren
€ 24,99
Direct leverbaar
Laagste prijs op de nieuwste boekenBinnen 14 dagen gratis retournerenOp werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)
Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt
het boek voor een waardevolle tijd

Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt, het boek voor een waardevolle tijd van psycho-oncologisch therapeut Eveline Tromp-Klaren is een waardevol 'koesterboek' voor patiënten in de laatste fase van hun leven en zijn of haar naasten. Hoe ga je om met het feit dat je terminaal ziek bent en geef je kwaliteit, inhoud en betekenis aan de tijd die je nog rest? Leven in het besef dat je toekomst korter is dan je had gehoopt, is een hele opgave. Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt heeft aandacht voor lichamelijke, medische, sociale, emotionele, religieuze en spirituele aspecten. Het biedt een waardevolle handreiking voor de patiënt en zijn of haar dierbaren. Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt is een prachtig, warm 'koesterboek' vol tips, ervaringsverhalen, gedichten, ruimte voor eigen tekst, een vakje voor foto's en papieren. Een boek om voor altijd te bewaren en je liefde over te dragen.

Als je hebt gehoord dat je niet meer beter wordt (Hardcover) Auteur Eveline Tromp-Klaren
Meer informatie
Meer informatie
Auteur Eveline Tromp-Klaren
Pagina's 192
Druk 1
Imprint AnkhHermes, Uitgeverij
Uitvoering Hardcover
Publisher name VBK Media
ISBN 9789020211207
Verschijningsdatum 7 okt. 2014
Dit vinden anderen van het boek
Jouw waardering

Bestellen